Zamieszczone przez Lukicrx
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...t=jak+dzia%B3a i wszystko będzie jasne

??
, chciałem się wyżalić publicznie i chyba to najlepsze miejsce
, po perypetiach z DPF-em (chwilowo, od czwartku :wink: jest spokój) naszła mnie wena aby podsumować moje obserwacje, może to i przypadek że mam takiego pecha ale czemu sam mam odkrywać wszystkie mankamenty wynalazku zwanego DPF (no z pomocą kolegów z forum i gdyby nie wasza wiedza mogłoby się skończyć tragicznie dla osób postronnych
) pomijając fakt tych dwóch awarii bo mogą się zdarzyć, urzeka mnie fakt serwisu na temat problemu, czarę goryczy przelała ulotka SAP którą w końcu przeczytałem i dochodzę do wniosku że powinien to być dokument udostępniany przed zakupem auta :!: , niby wszystko jest cacy i wogóle wszystko dzieje się bez naszego udziału to po co ulicha ta ulotka? po co tak szczegółowy opis co będzie jeśli krok wcześniej nie poskutkuje, mam wrażenie że to pieprzony wynalazek który jest średnio dopracowny i ćwiczą go na króliczkach zwanych klientami a ja mówię NIE, bo jakbym chciał takie szopki i godziłbym się na niedogodności zgłosiłbym się dobrowolnie na testy, i jesli mój problem będzie się nawarstwiał będą kłopociki bo nie po to zdecydowałem się na wóz za ponad 100 tysi żebym się bujał po serwisach częściej jak pomiędzy przeglądami.
Komentarz